Rankly.io

Hur väl rankar din site på Google?

Förra veckan fick jag tips om en ny tjänst som gör det enkelt att följa hur din site rankar för specifika sökord. Något som blir allt viktigare för att ditt företag ska kunna nå fram till potentiella kunder som söker efter det du kan erbjuda.

Jag testade Rankly.io i helgen och det var enkelt att komma igång. När du har skapat ditt konto lägger du in den hemsideadress du vill följa och vilka sökord du vill hålla koll på. Rankly.io samlar då in datan och presenterar vilken placering din sida får vid sökning på respektive sökord. När det är klart får du ett mail. Allt presenteras i en graf så att du kan följa hur placeringen ändras över tid och snabbt se ifall du behöver åtgärda något.

Testa gratis under Betaperioden

Tjänsten ligger ute i Beta nu och oavsett om du har en, tio eller 100 webbplatser som du vill hålla under uppsikt så kan du just nu testa helt utan kostnad. Jag skrev upp mig förra veckan och ser nu fram emot att se om Rankly är rätt verktyg för att hjälpa mig följa hur väl mina klienters webbplatser och min egna sida klarar sig i konkurrensen.

One thought on “Hur väl rankar din site på Google?

Leave a Reply

Your email address will not be published.