Process

Process

DÀr sprÄk, form och mÀtbarhet möts, dÀr finner du The United States of Tikka. Det Àr dÀr det mest intressanta innehÄllet produceras och det Àr dÀr vi kan uppnÄ de bÀsta resultaten. Vi arbetar strukturerat för att lÀgga upp rÀtt insatser för just din verksamhet.

Första mötet – Vi lĂ€r kĂ€nna varandra. Du berĂ€ttar om din verksamhet, jag berĂ€ttar om min. Fokus ligger pĂ„ hur saker och ting ser ut idag.

Research – Jag sĂ€tter mig pĂ„ kammaren och lĂ€r kĂ€nna din bransch. Söker inspiration och arbetar fram ett förslag pĂ„ hur din befintliga strategi kan vidareutvecklas.

Andra mötet; en workshop – Jag presenterar mitt förslag och förklarar hur jag har tĂ€nkt, du kommer med synpunkter och tillsammans reviderar vi. Nu kommer det roliga! Vi stöter och blöter olika taktiska lösningar och prioriterar fram vad som ska göras.

Jag gömmer mig i en grotta (med direktlĂ€nk till dig) – Nu arbetar jag fram en plan och tar fram en fĂ€rdig manual till dig. Det tar olika lĂ„ng tid beroende pĂ„ vad jag ska ta fram och hur omfattande arbetet Ă€r men det har vi en regelbunden kontakt om.

Leverans och fortsatt kontakt – Jag vill se till sĂ„ att du fĂ„r bĂ€sta möjlighet att genomföra din plan dĂ€rför hĂ„ller vi tĂ€ta kontakter inledningsvis. DĂ€refter hoppas jag naturligtvis att du ringer för att berĂ€tta om hur det gĂ„r och att jag fĂ„r lov att ringa för att berömma dig för hur bra det gĂ„r.

LÄter det som en bra plan? DÄ fÄr du gÀrna kontakta mig sÄ kan vi prata vidare