Tiden tickar

#5 Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Idag var jag p√• mediabaren f√∂r att lyssna p√• det senaste inom toppdom√§ner.  Som vanligt var det en v√§ldigt trevlig tillst√§llning med fantastiska m√§nniskor och gott vin. Bland det f√∂rsta jag fick h√∂ra var att tiden tickar.

Något gör jag rätt

Det kan ses på olika sätt, men för mig betyder det att mitt namn har satt sig trots att jag inte deltagit på ett bra tag.

B√§st ikv√§ll var utan tvekan  komplimangen och fr√•gan om jag alltid varit s√• social.

Sanningen är den att jag under en stor del av min uppväxt höll mig i bakgrunden och kände mig högst obekväm när strålkastarna riktades mot mig. Men som tur är så ändras saker med tiden.

Idag trivs jag alldeles ypperligt i sociala sammanhang och växer i mötet med människor. Därför betyder det oerhört mycket att få höra att andra uppskattar min förmåga att få folk att trivas i mitt sällskap.

Med detta hoppas jag dela min högst personliga upplevelse av hur viktigt det är att vara öppen och generös mot människor man möter och våga dela de åsikter man har. Med ärlighet kommer man alltid längst. Man är inte alltid överens, absolut inte, men det är just i de mötena som man växer.

Ta en titt på mediabaren, kanske kan det vara ett event för dig.

image

Leave a Reply

Your email address will not be published.