Google-författarskap på flera bloggar

#6 Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Idag när jag har jobbat på mitt deltidsjobb så får det lov att bli ett kort inlägg med ett tips. När jag gick igenom min inbox snubblade jag över en artikel om hur man som bloggare kan registrera sig som författare till fler än en blogg.

Varför ska man registrera författarskap?

Som registrerad Google-författare så kan dina inlägg sticka ut mer än konkurrerande sidor då din bild publiceras bredvid inlägget i sökresultaten. Det sticker ut och mycket pekar på att en bild på en människa ökar chansen att uppnå ett klick då det upplevs mer trovärdigt.

Vad väntar du på? Just do it!

Om du skriver för flera olika bloggar så kan du i detta inlägg från Hubspot se hur du ska göra steg-för-steg. How to Add Google Authorship for Multiple Websites to Google+ [Quick Tip]

Vad är Hubspot?

Hubspot blev under min tid i USA lite av en husgud för mig. De erbjuder en mjukvarulösning för att hantera marknadsföring och är inriktade på Inbound Marketing vars grundidé går ut på att marknadsföra sig med innehåll som ens kunder tycker om.

Ett bonustips som kan göra skillnad för dig

Hubspot gör själva ett fantastiskt jobb med att leva som de lär och delar regelbundet med sig av tips och verktyg för både nybörjare och mer avancerade marknadsförare. Därför är mitt bonustips idag att kolla in deras blogg och kanske rent av skriva upp sig för att få deras nyhetsbrev.

Berätta gärna vad du tycker om Hubspots blogg och om du lyckades på till registreringen på Google+.

signatur

Leave a Reply

Your email address will not be published.