Tack för förtroendet Borås Fotoklubb

Igår var jag, om inte nervös, så åtminstone lite spänd inför fyllnadsvalet i Borås Fotoklubb som jag inte själv kunde delta i. På agendan fanns en punkt, och frågan var om jag skulle bli invald som suppleant i Borås Fotoklubbs styrelse eller inte. Det kändes både lite högtidligt och samtidigt tråkigt att jag inte kunde vara på plats men 22:59 kom slutligen beskedet från vår ordförande Håkan och jag kunde andas ut.

Jag blev medlem i Borås Fotoklubb under hösten 2012 efter att ha lekt med min kamera under några års tid utan att ta tag i det ordentligt. Jag skaffade mig min första digitala systemkamera 2009 för att jag ville utveckla mitt fotograferande och lära mig något nytt. Min stackars Nikon D3000 blev dock inte använd så mycket som jag hade trott och framförallt så vågade jag inte riktigt vrida ratten bort från automatläget. Visst har det blivit en del fotograferande genom åren men jag skulle inte säga att jag bemästrar min kamera och framförallt är jag långt ifrån att ta de fantastiska bilder som inspirerar mig online.

Under min jakt på fotokurser i somras blev jag påmind om Borås Fotoklubb som har en stark närvaro i staden och beslutade mig för att besöka en av deras klubbkvällar. Där möttes jag av ett gott gäng av blandad karaktär och beslutade mig ganska omgående för att det här var något som jag ville ta del av. Under hösten har jag lärt känna fantastiska människor, jag har bekantat mig med min kamera och olika tekniker, deltagit i olika aktiviteter och den där ratten, den pekar numera på M.

Det känns fantastiskt roligt att få vara med i styrelsen och vara delaktig i att utveckla den här klubben vidare. Om du är fotointresserad och inte redan har besökt klubben så kan jag tipsa om våra tisdagsträffar som alltid hålls 19:00 i vår, numera nyrenoverde, klubblokal. Alla är välkomna att besöka oss och hänga med på våra aktiviteter. Ta en titt i vår kalender om det är något som tilltalar dig och vill du inte åka själv så ring mig så slår vi följe.

Med förhoppning om en fantastisk fotovår,

K

18 thoughts on “Tack för förtroendet Borås Fotoklubb

 1. ppu-prof_biz

  Забота о домашнем пространстве – это забота о благополучии. Теплосберегающая облицовка – это не только стильный внешний вид, но и обеспечение тепла в вашем уголке уюта. Специалисты, специалисты в своем деле, предлагаем вам переделать ваш дом в идеальное место для жизни.
  Наши творческие работы – это не просто теплоизоляция, это творческий подход к каждому деталю. Мы осуществляем совершенному сочетанию между изысканностью и эффективностью, чтобы ваш дом стал не только уютным, но и очаровательным.
  И самое важное – доступные тарифы! Мы верим, что профессиональные услуги не должны быть неприемлемо дорогими. [url=https://ppu-prof.ru/]Утепление дома снаружи стоимость[/url] начинается всего от 1250 руб/кв. метр.
  Использование современных технологий и высококачественных материалов позволяют нам создавать теплоизоляцию, которая долго служит и надежна. Прощайте холодным стенам и дополнительным тратам на отопление – наше утепление станет вашим надежной защитой от холода.
  Подробнее на [url=https://ppu-prof.ru/]https://ppu-prof.ru/[/url]
  Не откладывайте на потом заботу о приятности в вашем доме. Обращайтесь к опытным мастерам, и ваш уголок станет настоящим произведением искусства, которое принесет вам не только тепло. Вместе мы создадим жилище, в котором вам будет по-настоящему уютно!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.