IVT Center i BorÄs

En responsiv webbplats till IVT Center 7h

IVT Center SjuhÀrad efterfrÄgade ett ansiktslyft för sin webbplats med kravet att den Àven skulle fungera i mobiltelefoner. Efter en inledande workshop stod det klart att en responsiv webbplats i WordPress var det alternativ som skulle fungera allra bÀst för Morgan pÄ IVT 7h.

Webbplatsen pÄ mobil

Webbplatsen pÄ mobil

United States of Tikka tog fram en designskiss och byggde dÀrefter upp mallar. I bakgrunden ligger de senaste responsiva mallarna frÄn WordPress (twentytwelve) vilket innebÀr att siten tryggt kan uppdateras utan risk att design och funktion förÀndras avsevÀrt vid uppdateringen.

Tanken har varit att hÄlla webbplatsen ren i sin design och enkel att navigera samtidigt som den förmedlar en mjukare sida med stora bilder centralt i designen. Sidan uppdateras enkelt med nyheter som presenteras pÄ startsidan utifrÄn kategori. Det har varit viktigt frÄn början att underlÀtta för sÄvÀl besökare som för Morgan som ska uppdatera sidan. Erbjudanden, produkter och kundberÀttelser lÀggs upp som inlÀgg och ligger kvar i webbplatsens arkiv för framtida referens. För Morgan innebÀr det att han kan fokusera pÄ att uppdatera nyheterna istÀllet för att hÄlla koll pÄ vilka sidor som behöver redigeras.

  • Workshop för att fĂ„ fram syftet
  • Webbdesign
  • Webbutveckling i WordPress

Leave a Reply

Your email address will not be published.