Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WP_Categories_to_Tags has a deprecated constructor in /customers/4/2/b/ustikka.se/httpd.www/wp-content/plugins/wpcat2tag-importer/wpcat2tag-importer.php on line 31 Du har väl inte missat Mediabaren i Borås? -

Du har väl inte missat Mediabaren i Borås?

Få tisdag är det återigen dags för Mediabaren i Borås och jag kommer att göra mitt yttersta för att närvara på detta event nästa vecka. Mediabaren är ett nätverksevent för personer på ledande befattning med den gemensamma nämnaren att de är kreativa och nyfikna. Här samlas företagare, kommunikatörer, designers och projektledare för att under trevliga former dela med sig av erfarenheter och lära känna nya personer.

Vid de två senaste tillfällena har jag varit på plats och det har varit både trevligt och nyttigt. Jag har träffat intressanta människor, knytit bra kontakter och lärt mig mer om företagsklimatet i Borås. Om du inte är allt för upptagen så kan jag varmt rekommendera dig att anmäla dig till tisdagens evenemang på Färgeriet på mediabaren.net.

Nu på tisdag anordnas Mediabaren i samarbete med Creative Camp som presenterar Joppe Pihlgren från Docenterna som sin gäst. Klockan 17:00 börjar det och jag rekommenderar att man försöker komma vid den tiden då de två utsatta timmarna snabbt rusar iväg.

Vi ses på tisdag,

K